Eet met je hart

24 apr 2014

Dit jaar ga ik met het team van Biking4Life 2014 in het Pinksterweekend met de fiets op een dag één tot driemaal de Mont Ventoux beklimmen. Biking4Life heeft al twee keer deelgenomen aan Alpe d'HuZes waarbij in de strijd tegen kanker de Alpe d’Huez beklommen werd. Dit jaar hebben we gekozen voor een ander goed doel, te weten steun aan de Stichting “Eet met je hart”. Deze stichting ondersteunt lokale initiatieven die eenzame en kwetsbare ouderen uit hun sociaal isolement halen. Initiatieven die ouderen weer laten genieten van het leven.

Eenzaamheid is een complex en groot maatschappelijk probleem, dat veel ouderen direct treft in hun welzijn. Het is een gevoel van leegte, verdriet en soms angst. Je voelt je minder verbonden met de wereld en met andere mensen om je heen. Gevoelens van eenzaamheid zijn vaak nog groter als je als oudere zelfstandig woont, moet rondkomen van je AOW en/of fysiek beperkt bent.

Als fietser van Biking4Life ken ik gelukkig nog geen fysieke beperkingen. Daarom wil ik mij nu inzetten voor een goed doel dat ons allemaal raakt en waarmee we allemaal in de toekomst in meer of mindere mate mee van doen krijgen. Steun mij daarom en doneer een bedrag.

Donaties kunnen gestort worden op bankrekeningnummer NL38 RABO 0154 5143 57 t.n.v. K. Albert inzake Biking4Life. Meer informatie is te vinden op onze facebookpagina “Biking4life 2014” en op www.eetmetjehart.nl. Wilt u me sportief uitdagen en uw donatie afhankelijk maken van het aantal beklimmingen van de Mont Ventoux, laat me dat dan weten. Ik zal er zeker voor gaan.